Από το: ditucook
Ετοιμάζουμε τη βάση. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι, το βούτυρο και το νερό. Ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Τυλίγουμε σε μια μεμβράνη και την βάζουμε πίσω στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει καλά ρίχνουμε το
μπέικον. Το ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να βγάλει όλο το λίπος του. Το αφήνουμε στην άκρη. Στο λάδι αυτό τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει μπαίνει κι αυτό στην άκρη και παίρνουν σειρά τα μανιτάρια. Τα αλατίζουμε για να βγουν γρήγορα όλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Ετοιμάζουμε τη βάση. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε το αλεύρι, το βούτυρο και το νερό. Ζυμώνουμε πάρα πολύ καλά μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη. Τυλίγουμε σε μια μεμβράνη και την βάζουμε πίσω στο ψυγείο. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει καλά ρίχνουμε το
μπέικον. Το ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να βγάλει όλο το λίπος του. Το αφήνουμε στην άκρη. Στο λάδι αυτό τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει μπαίνει κι αυτό στην άκρη και παίρνουν σειρά τα μανιτάρια. Τα αλατίζουμε για να βγουν γρήγορα όλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr

0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.