Από το: Σπιτικές συνταγές
Βάζουμε στο βαθύ της χύτρας το κοτόπουλο με νερό αρκετό και αλάτι να βράσει. Το ξαφρίζουμε και και κλείνουμε τη χύτρα για 25 λεπτά. Αφήνουμε να κατέβει η βαλβίδα, αποσύρουμε με μια τρυπητή κουτάλα το κοτόπουλο και σουρώνουμε το
ζωμό μετρώντας το σε μπρίκι. Για κάθε 3 μπρίκια ζωμό, μετράμε 1 μπρίκι ρύζι. Η αναλογία αν δε μας βγαίνει είτε προσθέτουμε νερό, είτε αφαιρούμε ζωμό. Ξεπλένουμε τη χύτρα, βάζουμε το ζωμό και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Βάζουμε στο βαθύ της χύτρας το κοτόπουλο με νερό αρκετό και αλάτι να βράσει. Το ξαφρίζουμε και και κλείνουμε τη χύτρα για 25 λεπτά. Αφήνουμε να κατέβει η βαλβίδα, αποσύρουμε με μια τρυπητή κουτάλα το κοτόπουλο και σουρώνουμε το
ζωμό μετρώντας το σε μπρίκι. Για κάθε 3 μπρίκια ζωμό, μετράμε 1 μπρίκι ρύζι. Η αναλογία αν δε μας βγαίνει είτε προσθέτουμε νερό, είτε αφαιρούμε ζωμό. Ξεπλένουμε τη χύτρα, βάζουμε το ζωμό και...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr