Από το: Angela's Cook
Βάζουμε σε μια λεκανίτσα την τηγανιά. Προσθέτουμε τις πατάτες τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια, τις πιπεριές κομμένες στα τέσσερα, το κεφαλοτύρι, το κρασί, το ελαιόλαδο τα μυρωδικά και το σκορδάκι κομμένο σε φετούλες. Ανακατεύουμε καλά
όλα τα υλικά μας. Κατόπιν τα βάζουμε στη γάστρα. Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 3 ώρες περίπου ανάλογα τον φούρνο μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon
Βάζουμε σε μια λεκανίτσα την τηγανιά. Προσθέτουμε τις πατάτες τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια, τις πιπεριές κομμένες στα τέσσερα, το κεφαλοτύρι, το κρασί, το ελαιόλαδο τα μυρωδικά και το σκορδάκι κομμένο σε φετούλες. Ανακατεύουμε καλά
όλα τα υλικά μας. Κατόπιν τα βάζουμε στη γάστρα. Ψήνουμε στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 3 ώρες περίπου ανάλογα τον φούρνο μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://angelascook.eu/spoon