Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Μοσχάρι με μπύρα

Written By Unknown on Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 | Αυγούστου 28, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Healthy Cooking!
Βάλτε το κρέας και το αλεύρι σε πλαστικό σακουλάκι κουζίνας, αλατοπιπερώστε και ανακινήστε να αλευρωθεί καλά το κρέας. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και τηγανίστε το κρέας λίγες-λίγες φέτες την κάθε φορά (για 1-2 λεπτά την κάθε πλευρά) ίσα –ίσα να ροδίσουν. Μεταφέρετε το κρέας σε πυρίμαχο σκεύος
για φούρνο. Ρίξτε και τα κρεμμύδια στο τηγάνι και τηγανίστε για 3-4 λεπτά. Αδειάστε τα κρεμμύδια πάνω στο κρέας. Ρίξτε λίγη μπύρα στο τηγάνι και ξεκολλήστε με μία σπάτουλα ό,τι έχει κολλήσει στον πάτο από το κρέας και τα κρεμμύδια. Αδειάστε στο...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com


SHARE

About Unknown