Από το: ditucook
Αφού ξαλμυρίσουμε τα φιλέτα με τον γνωστό τρόπο*, αφαιρούμε το δέρμα τους. Τοποθετούμε ένα κοφτερό μαχαίρι ανάμεσα στην ουρά και στο δέρμα. Το κατευθύνουμε προς τα εμπρός κρατώντας σφιχτά την άκρη του δέρματος. Κόβουμε
σε κομμάτια. Ετοιμάζουμε το κουρκούτι. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το corn flour, αλατοπίπερο και τη μπύρα. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να σχηματιστεί ένας ρευστός χυλός...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Αφού ξαλμυρίσουμε τα φιλέτα με τον γνωστό τρόπο*, αφαιρούμε το δέρμα τους. Τοποθετούμε ένα κοφτερό μαχαίρι ανάμεσα στην ουρά και στο δέρμα. Το κατευθύνουμε προς τα εμπρός κρατώντας σφιχτά την άκρη του δέρματος. Κόβουμε
σε κομμάτια. Ετοιμάζουμε το κουρκούτι. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το corn flour, αλατοπίπερο και τη μπύρα. Ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να σχηματιστεί ένας ρευστός χυλός...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr