Από το: ditucook
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Πρέπει να χτυπήσουμε πολύ καλά και για αρκετή ώρα μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Ρίχνουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε καλά να ενωθεί με την κρέμα. Στη συνέχεια
χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την ενσωματώνουμε στην κρέμα, ανακατεύοντας με πολύ απαλές και κυκλικές κινήσεις. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, τον καφέ και το κονιάκ. Ζεσταίνουμε για 3 λεπτά ίσα να γίνει χλιαρό το μείγμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Πρέπει να χτυπήσουμε πολύ καλά και για αρκετή ώρα μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Ρίχνουμε το μασκαρπόνε και ανακατεύουμε καλά να ενωθεί με την κρέμα. Στη συνέχεια
χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και την ενσωματώνουμε στην κρέμα, ανακατεύοντας με πολύ απαλές και κυκλικές κινήσεις. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα, τον καφέ και το κονιάκ. Ζεσταίνουμε για 3 λεπτά ίσα να γίνει χλιαρό το μείγμα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ditucook.blogspot.gr