Από το: Tasty~Mam
Κόβουμε το κρέας σε μεσαία κομμάτια και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνουμε το μπολ για 2 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, έτσι ώστε να μαριναριστεί. Αδειάζουμε ολα μας τα υλικά στη σακούλα ψησίματος και την κλείνουμε. Κάνουμε με
ένα μαχαιράκι 2-3 τρύπες στο επάνω μέρος της. Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα άδειο ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 2 ώρες περίπου, μέχρι να ψηθεί καλά, να μαλακώσει το κρέας και να πιεί όλα του τα υγρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/
Κόβουμε το κρέας σε μεσαία κομμάτια και το ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνουμε το μπολ για 2 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένο με μεμβράνη, έτσι ώστε να μαριναριστεί. Αδειάζουμε ολα μας τα υλικά στη σακούλα ψησίματος και την κλείνουμε. Κάνουμε με
ένα μαχαιράκι 2-3 τρύπες στο επάνω μέρος της. Τοποθετούμε τη σακούλα σε ένα άδειο ταψί, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 2 ώρες περίπου, μέχρι να ψηθεί καλά, να μαλακώσει το κρέας και να πιεί όλα του τα υγρά...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://tasty-mam.blogspot.gr/