Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Άρωμα Κέρκυρας στο ποτήρι μας με καρπό από την παραλία Τραγάνας του Ν. Φθιώτιδος. Καταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Αντώνη για την ευγενική του διάθεση να μας το φτιάξει... Πλένουμε πολύ καλά τα κουμ κουάτ. Τα τρυπάμε σε δύο τρία σημεία με οδοντογλυφίδα.
Τα αφήνουμε για 3-4 ημέρες σε μία λεκάνη με νερό. Καθημερινά, τους αλλάζουμε το νερό 2-3
φορές. Αφού τελειώσουμε με τη διαδικασία του ξεπικρίσματος, τα τοποθετούμε σε μία γυάλα (βάζο). Προσθέτουμε 1 κ. ζάχαρη, όσο και ο καρπός και μονάχα μισό κιλό τσίπουρο. Το φυλάμε σε σκοτεινό μέρος για 20 ημέρες περίπου. Το ανακινούμε καθημερινά για να μη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Άρωμα Κέρκυρας στο ποτήρι μας με καρπό από την παραλία Τραγάνας του Ν. Φθιώτιδος. Καταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Αντώνη για την ευγενική του διάθεση να μας το φτιάξει... Πλένουμε πολύ καλά τα κουμ κουάτ. Τα τρυπάμε σε δύο τρία σημεία με οδοντογλυφίδα.
Τα αφήνουμε για 3-4 ημέρες σε μία λεκάνη με νερό. Καθημερινά, τους αλλάζουμε το νερό 2-3
φορές. Αφού τελειώσουμε με τη διαδικασία του ξεπικρίσματος, τα τοποθετούμε σε μία γυάλα (βάζο). Προσθέτουμε 1 κ. ζάχαρη, όσο και ο καρπός και μονάχα μισό κιλό τσίπουρο. Το φυλάμε σε σκοτεινό μέρος για 20 ημέρες περίπου. Το ανακινούμε καθημερινά για να μη...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com