Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Σπιτικό Λικέρ Κουμ Κουάτ

Written By Unknown on Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 05, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Άρωμα Κέρκυρας στο ποτήρι μας με καρπό από την παραλία Τραγάνας του Ν. Φθιώτιδος. Καταρχήν να ευχαριστήσω το φίλο Αντώνη για την ευγενική του διάθεση να μας το φτιάξει... Πλένουμε πολύ καλά τα κουμ κουάτ. Τα τρυπάμε σε δύο τρία σημεία με οδοντογλυφίδα.
Τα αφήνουμε για 3-4 ημέρες σε μία λεκάνη με νερό. Καθημερινά, τους αλλάζουμε το νερό 2-3

φορές. Αφού τελειώσουμε με τη διαδικασία του ξεπικρίσματος, τα τοποθετούμε σε μία γυάλα (βάζο). Προσθέτουμε 1 κ. ζάχαρη, όσο και ο καρπός και μονάχα μισό κιλό τσίπουρο. Το φυλάμε σε σκοτεινό μέρος για 20 ημέρες περίπου. Το ανακινούμε καθημερινά για να μη...

Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com


SHARE

About Unknown