Από το: Cook story
Απίθανα μπισκοτάκια, τραγανά και πικάντικα με τριμμένη παρμεζάνα και πιπέρι καγιέν. Το τέλειο συνοδευτικό για μπύρα ή κρασάκι. Φτιάχνονται πολύ γρήγορα και με πολύ λίγα υλικά αλλά είναι απίθανα! Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το βούτυρο με την παρμεζάνα,
προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τέλος το αλεύρι και το αυγό. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά και εύπλαστη. Πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και πλάθουμε δύο σαλάμια, με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε μπουκιές ενός εκατιστού και τις βάζουμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Απίθανα μπισκοτάκια, τραγανά και πικάντικα με τριμμένη παρμεζάνα και πιπέρι καγιέν. Το τέλειο συνοδευτικό για μπύρα ή κρασάκι. Φτιάχνονται πολύ γρήγορα και με πολύ λίγα υλικά αλλά είναι απίθανα! Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το βούτυρο με την παρμεζάνα,
προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και τέλος το αλεύρι και το αυγό. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακιά και εύπλαστη. Πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και πλάθουμε δύο σαλάμια, με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε μπουκιές ενός εκατιστού και τις βάζουμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr