Από το: Cook story
Ντοματοκεφτέδες ένα πολύ καλοκαιρινό ορεκτικό, με όλα τα αρώματα της ελληνικής φύσης, φρέσκια ρίγανη, δυόσμο και θυμάρι σε συνδυασμό με φέτα και γραβιέρα. Το τέλειο συνοδευτικό για τη μπυρίτσα, βεραντάδα και καλή παρέα! Ετοιμάζουμε τις ντομάτες: Χαράζουμε την
κάθε ντομάτα από κάτω σταυρωτά και τις ζεματίζουμε με καυτό νερό. Τώρα είναι έτοιμες να τις ξεφλουδίσουμε. Αφού τις ξεφλουδίσουμε, τις ψιλοκόβουμε και τις αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους, για μια ώρα τουλάχιστον. Ετοιμάζουμε το μείγμα: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ντοματοκεφτέδες ένα πολύ καλοκαιρινό ορεκτικό, με όλα τα αρώματα της ελληνικής φύσης, φρέσκια ρίγανη, δυόσμο και θυμάρι σε συνδυασμό με φέτα και γραβιέρα. Το τέλειο συνοδευτικό για τη μπυρίτσα, βεραντάδα και καλή παρέα! Ετοιμάζουμε τις ντομάτες: Χαράζουμε την
κάθε ντομάτα από κάτω σταυρωτά και τις ζεματίζουμε με καυτό νερό. Τώρα είναι έτοιμες να τις ξεφλουδίσουμε. Αφού τις ξεφλουδίσουμε, τις ψιλοκόβουμε και τις αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να βγάλουν όλα τα υγρά τους, για μια ώρα τουλάχιστον. Ετοιμάζουμε το μείγμα: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr