Από το: Cook story
Μια πολύ χειμωνιάτικη και γιορτινή ταρτούλα για το τέλος του χρόνου να κλείσει νόστιμα ο χρόνος. Καραμελωμένα κρεμμύδια,μαριναρισμένα ξερά σύκα σε κόκκινο κρασί και τριμμένο μανούρι, φτιάξτε αυτή την τάρτα και θα με θυμηθείτε! Ετοιμάζουμε μια δόση ζύμη μπριζέ ( βλ.
άλλη συνταγή). Για τα σύκα: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το κρασί, τα ψιλοκομμένα σύκα, το βαλσάμικο και το ξυλάκι κανέλας, βράζουμε για δέκα λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο κρασί. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5-6 λεπτά, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 15-20 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν καλά τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Μια πολύ χειμωνιάτικη και γιορτινή ταρτούλα για το τέλος του χρόνου να κλείσει νόστιμα ο χρόνος. Καραμελωμένα κρεμμύδια,μαριναρισμένα ξερά σύκα σε κόκκινο κρασί και τριμμένο μανούρι, φτιάξτε αυτή την τάρτα και θα με θυμηθείτε! Ετοιμάζουμε μια δόση ζύμη μπριζέ ( βλ.
άλλη συνταγή). Για τα σύκα: Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το κρασί, τα ψιλοκομμένα σύκα, το βαλσάμικο και το ξυλάκι κανέλας, βράζουμε για δέκα λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο κρασί. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο, σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5-6 λεπτά, πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 15-20 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσουν καλά τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr