Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Τάρτα με φρέσκο σολομό και κατσικίσιο τυρί

Written By Unknown on Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 28, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Cook story
Συνήθως ο σολομός συνδυάζεται με τυρί κρέμα, σε αυτή τη συνταγή τον δοκίμασα με κατσικίσιο τυρί και μυρωδικά και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Μπορείτε να φτιάξετε αυτήν την τάρτα με ζύμη μπριζέ ή για ευκολία καλής ποιότητας σφολιάτα. Είναι μια πολύ γιορτινή τάρτα δοκιμάστε

την! Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο και το τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε στο γκριλ για δέκα λεπτά από κάθε πλευρά. Βγάζουμε το ψάρι από το φούρνο και το θρυμματίζουμε σε μέτρια κομμάτια και το ενοποιούμε με το τυρί. Στρώνουμε σε μια βουτυρωμένη ταρτιέρα το φύλλο, που μόλις βγάλαμε από το ψυγείο για να παραμείνει τραγανό πρέπει να ψηθεί παγωμένο, τρυπάμε το ζυμάρι και το ψήνουμε για δέκα λεπτά στους 150 βαθμούς. Βγάζουμε από το φούρνο...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr


SHARE

About Unknown