Από το: netlife.gr
Μια γρήγορη πίτα χωρίς φύλλο που συνηθίζεται στα ζαγοροχώρια. Ανακατεύουμε τα υλικά και φροντίζουμε να δημιουργηθεί χυλός όχι πολύ σφιχτός (πιο αραιός από αυτόν του κέικ). Αλείφουμε ένα ταψί (λεπτό σινί διαμέτρου 48cm) με λάδι και λίγο βιτάμ για να μην κολλήσει η πίτα
μας και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Ρίχνουμε από πάνω μικρά κομματάκια φέτας, βούτυρο και 1 αυγό χτυπημένο. Ψήνουμε στους 180-200 C μέχρι να ροδίσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr
Μια γρήγορη πίτα χωρίς φύλλο που συνηθίζεται στα ζαγοροχώρια. Ανακατεύουμε τα υλικά και φροντίζουμε να δημιουργηθεί χυλός όχι πολύ σφιχτός (πιο αραιός από αυτόν του κέικ). Αλείφουμε ένα ταψί (λεπτό σινί διαμέτρου 48cm) με λάδι και λίγο βιτάμ για να μην κολλήσει η πίτα
μας και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Ρίχνουμε από πάνω μικρά κομματάκια φέτας, βούτυρο και 1 αυγό χτυπημένο. Ψήνουμε στους 180-200 C μέχρι να ροδίσει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.netlife.gr