Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Αλείφουμε με τη μαργαρίνη μας ένα ταψί κουζίνας. Στρώνουμε το πρώτο φύλλο, δε χρειάζεται να το απλώσετε τέλεια... Πασπαλίζουμε με μυζήθρα και τα υπόλοιπα τυριά. Στη συνέχεια το δεύτερο φύλλο. Ξαναπασπαλίζουμε με τα τυριά. Τρίτο φύλλο... τα ίδια. Τελευταίο φύλλο.
Κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια. Στη συνέχεια, σ' ένα μπολ προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά και χτυπάμε... Περιχύνουμε με το άνωθεν μείγμα την πίτα μας και ανακινούμε για να πάνε τα αυγά και το γάλα σε όλη την πίτα. Την αφήνουμε τουλάχιστον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Αλείφουμε με τη μαργαρίνη μας ένα ταψί κουζίνας. Στρώνουμε το πρώτο φύλλο, δε χρειάζεται να το απλώσετε τέλεια... Πασπαλίζουμε με μυζήθρα και τα υπόλοιπα τυριά. Στη συνέχεια το δεύτερο φύλλο. Ξαναπασπαλίζουμε με τα τυριά. Τρίτο φύλλο... τα ίδια. Τελευταίο φύλλο.
Κόβουμε την πίτα μας σε κομμάτια. Στη συνέχεια, σ' ένα μπολ προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά και χτυπάμε... Περιχύνουμε με το άνωθεν μείγμα την πίτα μας και ανακινούμε για να πάνε τα αυγά και το γάλα σε όλη την πίτα. Την αφήνουμε τουλάχιστον...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com