Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Πραγματικά πολύ γρήγορο και πανεύκολο γλυκό να το πούμε? Κάτι για τι λιγούρες, τις υπογλυκαιμίες μας? Αρκεί να έχουμε σφολιάτα ζάχαρη και κανέλα. Ναι μόνο αυτά. Δεν υπάρχει νομίζω κάτι απλούστερο. Βάζουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα που θα την
ψήσουμε. Απλώνουμε πάνω την ζάχαρη και την κανέλα, πιέζοντας με την παλάμη μας να κολλήσει στη σφολιάτα. Την κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες και τις χωρίζουμε στη μέση. Τα μεταφέρουμε με τη λαδόκολλα στο ταψί που θα ψηθούν. Ψήνουμε στις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Πραγματικά πολύ γρήγορο και πανεύκολο γλυκό να το πούμε? Κάτι για τι λιγούρες, τις υπογλυκαιμίες μας? Αρκεί να έχουμε σφολιάτα ζάχαρη και κανέλα. Ναι μόνο αυτά. Δεν υπάρχει νομίζω κάτι απλούστερο. Βάζουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στη λαδόκολλα που θα την
ψήσουμε. Απλώνουμε πάνω την ζάχαρη και την κανέλα, πιέζοντας με την παλάμη μας να κολλήσει στη σφολιάτα. Την κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες και τις χωρίζουμε στη μέση. Τα μεταφέρουμε με τη λαδόκολλα στο ταψί που θα ψηθούν. Ψήνουμε στις...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr