Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Χωριάτικο πετεινό θα κάνουμε ψητό στο φούρνο με πατάτες. Όλοι γνωρίζουμε ότι το κρέας των χωριάτικων κοτόπουλων, είναι πολύ πιο σκληρό από αυτών που αγοράζουμε. Κατά συνέπεια, το κρέας του όσο μικρός κι αν είναι, σίγουρα θα είναι σκληρό, απαιτείται να μαριναριστεί πρώτα,
έτσι ώστε να είναι μαλακός έπειτα. Βάζουμε τον πετεινό μας για 2 ώρες σε μπολ, με το κρασί, την ντομάτα, το κρεμμύδι, και το θυμάρι με τη ρίγανη. Όχι όμως αλάτι γιατί θα σφίξει το κρέας. Καθαρίζουμε, πλένουμε αλατίζουμε και ρίχνουμε θυμάρι και ρίγανη στις πατάτες. Όταν περάσει η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr
Χωριάτικο πετεινό θα κάνουμε ψητό στο φούρνο με πατάτες. Όλοι γνωρίζουμε ότι το κρέας των χωριάτικων κοτόπουλων, είναι πολύ πιο σκληρό από αυτών που αγοράζουμε. Κατά συνέπεια, το κρέας του όσο μικρός κι αν είναι, σίγουρα θα είναι σκληρό, απαιτείται να μαριναριστεί πρώτα,
έτσι ώστε να είναι μαλακός έπειτα. Βάζουμε τον πετεινό μας για 2 ώρες σε μπολ, με το κρασί, την ντομάτα, το κρεμμύδι, και το θυμάρι με τη ρίγανη. Όχι όμως αλάτι γιατί θα σφίξει το κρέας. Καθαρίζουμε, πλένουμε αλατίζουμε και ρίχνουμε θυμάρι και ρίγανη στις πατάτες. Όταν περάσει η...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr