Από το: Insta_food
Αρκετοί δε συμπαθούν γευστικά το κατσικάκι ή το αρνάκι. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό μαρινάρισμα και φυσικά στο κρέας που θα επιλέξετε. Με το μαχαίρι ανοίγουμε μικρές τρυπούλες στο μπούτι σε όλη την επιφάνεια και βάζουμε μέσα τις σκελίδες με το σκόρδο. Σε ένα
μεγάλο σέικερ ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το βασιλικό, τη ρετσίνα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, το νερό, το χυμό απο τα λεμόνια, τη μουστάρδα και κουνάμε καλά. Βάζουμε το κρέας μας σε μια γάστρα, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC με το καπάκι ή με αλουμινόχαρτο που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr
Αρκετοί δε συμπαθούν γευστικά το κατσικάκι ή το αρνάκι. Το μυστικό βρίσκεται στο σωστό μαρινάρισμα και φυσικά στο κρέας που θα επιλέξετε. Με το μαχαίρι ανοίγουμε μικρές τρυπούλες στο μπούτι σε όλη την επιφάνεια και βάζουμε μέσα τις σκελίδες με το σκόρδο. Σε ένα
μεγάλο σέικερ ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το βασιλικό, τη ρετσίνα, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το δενδρολίβανο, το νερό, το χυμό απο τα λεμόνια, τη μουστάρδα και κουνάμε καλά. Βάζουμε το κρέας μας σε μια γάστρα, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και το αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC με το καπάκι ή με αλουμινόχαρτο που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://fetoula.blogspot.gr