Από το: Σπιτικές συνταγές
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στεγνώσουν από την πολύ υγρασία. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα στον πάτο και βάζουμε τα ψάρια μας. Φτιάχνουμε ένα μείγμα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και με αυτό πασπαλίζουμε τα ψάρια γύρω γύρω, μέσα
στην κοιλιά και στα βράγχια. Βάζουμε στην κοιλιά ροζμαρί και κόβουμε ένα λεμόνι σε ροδέλες και αυτές στη μέση και βάζουμε και αυτές. Βάζουμε λίγο βούτυρο πάνω από κάθε ψάρι και πασπαλίζουμε λίγο ψιλοκομμένο άνηθο. Κλείνουμε με μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια και τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι να στεγνώσουν από την πολύ υγρασία. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα στον πάτο και βάζουμε τα ψάρια μας. Φτιάχνουμε ένα μείγμα αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και με αυτό πασπαλίζουμε τα ψάρια γύρω γύρω, μέσα
στην κοιλιά και στα βράγχια. Βάζουμε στην κοιλιά ροζμαρί και κόβουμε ένα λεμόνι σε ροδέλες και αυτές στη μέση και βάζουμε και αυτές. Βάζουμε λίγο βούτυρο πάνω από κάθε ψάρι και πασπαλίζουμε λίγο ψιλοκομμένο άνηθο. Κλείνουμε με μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr