Από το: Healthy Cooking!
Αυτό το πολύχρωμο πιάτο, με τις ζωντανές Μεξικάνικες γεύσεις, είναι ωραίο για πρωινό ή βραδινό. Εάν σκεπάστε τα αβγά καθώς τηγανίζονται, βοηθάτε να μαγειρευτούν τα ασπράδια χωρίς να παραμαγειρέψετε του κρόκους. Εάν δεν κάνετε δίαιτα, βάλτε ανάμεσα από το αβγό και το αβοκάντο κομματάκια ψημένου
μπέικον. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε τις πίτες σε ένα ταψάκι φούρνο, χωρίς να καλύπτουν η μία την άλλη και αλείψτε τες με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίξτε λίγο αλάτι. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ, λιώστε το αβοκάντο μαζί με το μισό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Αυτό το πολύχρωμο πιάτο, με τις ζωντανές Μεξικάνικες γεύσεις, είναι ωραίο για πρωινό ή βραδινό. Εάν σκεπάστε τα αβγά καθώς τηγανίζονται, βοηθάτε να μαγειρευτούν τα ασπράδια χωρίς να παραμαγειρέψετε του κρόκους. Εάν δεν κάνετε δίαιτα, βάλτε ανάμεσα από το αβγό και το αβοκάντο κομματάκια ψημένου
μπέικον. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε τις πίτες σε ένα ταψάκι φούρνο, χωρίς να καλύπτουν η μία την άλλη και αλείψτε τες με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίξτε λίγο αλάτι. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα μικρό μπολ, λιώστε το αβοκάντο μαζί με το μισό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com