Από το: Σπιτικές συνταγές
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χταπόδι σε μέτρια φωτιά, το σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε να βγάλει τα υγρά του και να τα ξαναπιεί. Το ελέγχουμε τακτικά να μη μας τσουκνώσει. Μόλις πιεί τα υγρά του είναι έτοιμο. Το κόβουμε και προσθέτουμε λάδι, ξύδι και ρίγανη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χταπόδι σε μέτρια φωτιά, το σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε να βγάλει τα υγρά του και να τα ξαναπιεί. Το ελέγχουμε τακτικά να μη μας τσουκνώσει. Μόλις πιεί τα υγρά του είναι έτοιμο. Το κόβουμε και προσθέτουμε λάδι, ξύδι και ρίγανη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr