Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Χταποδάκι λαδόξυδο

Written By Unknown on Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 06, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Σπιτικές συνταγές
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το χταπόδι σε μέτρια φωτιά, το σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε να βγάλει τα υγρά του και να τα ξαναπιεί. Το ελέγχουμε τακτικά να μη μας τσουκνώσει. Μόλις πιεί τα υγρά του είναι έτοιμο. Το κόβουμε και προσθέτουμε λάδι, ξύδι και ρίγανη...


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown