Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα καλαμαράκια μαζί με το χυμό τους και το λάδι σε μέτρια φωτιά. Μόλις πιεί τα υγρά του και μείνει σχεδόν μόνο το λάδι, σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε ελάχιστο πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και μείνει λίγο πηχτή σάλτσα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα καλαμαράκια μαζί με το χυμό τους και το λάδι σε μέτρια φωτιά. Μόλις πιεί τα υγρά του και μείνει σχεδόν μόνο το λάδι, σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε ελάχιστο πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και μείνει λίγο πηχτή σάλτσα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr