Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Καλαμαράκι του κουτιού κρασάτο

Written By Unknown on Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016 | Σεπτεμβρίου 27, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε ένα τηγάνι βάζουμε τα καλαμαράκια μαζί με το χυμό τους και το λάδι σε μέτρια φωτιά. Μόλις πιεί τα υγρά του και μείνει σχεδόν μόνο το λάδι, σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε ελάχιστο πιπέρι και ρίγανη και ψήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το κρασί και μείνει λίγο πηχτή σάλτσα.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το χυμό λεμόνι και ανακατεύουμε...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown