Από το: Healthy Cooking!
Το κοτόπουλο είναι από τα αγαπημένα μας υλικά. Το καταναλώνουμε σίγουρα 2 φορές την εβδομάδα. Ενώ οι περισσότεροι το βαριούνται (ειδικά αυτοί που κάνουν δίαιτα) θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί τους και να πω ότι όχι απλά δεν θεωρώ ότι είναι βαρετό αλλά ίσα ίσα θεωρώ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον υλικό. Από μόνο του θα συμφωνήσω ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση,
αλλά αυτό είναι το θετικό του στοιχείο! Επειδή έχει αρκετά ουδέτερη γεύση μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολλά πράγματα! Μπορείτε να το φάτε ολόκληρο στο φούρνο, με μπαχαρικά ώστε να γίνει μεξικάνικο, μέσα σε σαλάτα, σωταρισμένο με λαχανικά, ψημένο σε διάφορες μαρινάδες, ψιλοκομμένο σε μακαρόνια ή σε ρύζι, μέσα σε σάντουιτς ή σε πίτες, σαν μπιφτέκια…. και η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Εκτός όμως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com
Το κοτόπουλο είναι από τα αγαπημένα μας υλικά. Το καταναλώνουμε σίγουρα 2 φορές την εβδομάδα. Ενώ οι περισσότεροι το βαριούνται (ειδικά αυτοί που κάνουν δίαιτα) θα ήθελα να διαφωνήσω μαζί τους και να πω ότι όχι απλά δεν θεωρώ ότι είναι βαρετό αλλά ίσα ίσα θεωρώ είναι ένα πολύ ενδιαφέρον υλικό. Από μόνο του θα συμφωνήσω ότι δεν έχει κάποια ιδιαίτερη γεύση,
αλλά αυτό είναι το θετικό του στοιχείο! Επειδή έχει αρκετά ουδέτερη γεύση μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολλά πράγματα! Μπορείτε να το φάτε ολόκληρο στο φούρνο, με μπαχαρικά ώστε να γίνει μεξικάνικο, μέσα σε σαλάτα, σωταρισμένο με λαχανικά, ψημένο σε διάφορες μαρινάδες, ψιλοκομμένο σε μακαρόνια ή σε ρύζι, μέσα σε σάντουιτς ή σε πίτες, σαν μπιφτέκια…. και η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Εκτός όμως...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://stavroulacooking.com