Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το αφήνουμε να στραγγίξει... Καθαρίζουμε και πλένουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Τα κόβουμε σε κυβάκια. Το ίδιο και για τις πιπεριές. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι και
σοτάρουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά μας για να σοταριστούν και αυτά. Τέλος, προσθέτουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε και αυτό μέχρι να πέσει ο όγκος του. Προσθέτουμε το μαϊντανό μας, ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα τυριά, πιπέρι και ανακατεύουμε... Προσθέτουμε και τον τραχανά μας για να πιει τα πολλά υγρά των λαχανικών μας. Αφήνουμε την κατσαρόλα να κρυώσει... Αφού κρυώσουν, προσθέτουμε το αυγό μας και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια και το αφήνουμε να στραγγίξει... Καθαρίζουμε και πλένουμε τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Τα κόβουμε σε κυβάκια. Το ίδιο και για τις πιπεριές. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε λάδι και
σοτάρουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά μας για να σοταριστούν και αυτά. Τέλος, προσθέτουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε και αυτό μέχρι να πέσει ο όγκος του. Προσθέτουμε το μαϊντανό μας, ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα τυριά, πιπέρι και ανακατεύουμε... Προσθέτουμε και τον τραχανά μας για να πιει τα πολλά υγρά των λαχανικών μας. Αφήνουμε την κατσαρόλα να κρυώσει... Αφού κρυώσουν, προσθέτουμε το αυγό μας και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com