Από το: Amerimnos Taxidioths
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις πανσέτες σε λεπτές λωρίδες, πάχους όχι περισσότερο από 1 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, το θυμάρι και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας και προσθέτουμε το ξίδι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και πάλι, σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε κατά μέρος
για 1 ώρα για να μαριναριστούν καλά οι λωρίδες της πανσέτας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Στερεώνουμε μια πυκνή σχάρα σε ένα ταψί, ώστε να υπάρχει κενό ανάμεσά τους. Στραγγίζουμε τις λωρίδες της πανσέτας από τη μαρινάδα και τις απλώνουμε πάνω στη σχάρα, σε μονή στρώση. Βάζουμε τη σχάρα -με το ταψί από κάτω- στο μεσαίο ράφι του φούρνου και τις ψήνουμε για 20- 25 λεπτά, μέχρι να ξεροψηθούν και να ροδίσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις πανσέτες σε λεπτές λωρίδες, πάχους όχι περισσότερο από 1 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ με αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, το θυμάρι και την πάπρικα. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας και προσθέτουμε το ξίδι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και πάλι, σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το αφήνουμε κατά μέρος
για 1 ώρα για να μαριναριστούν καλά οι λωρίδες της πανσέτας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C. Στερεώνουμε μια πυκνή σχάρα σε ένα ταψί, ώστε να υπάρχει κενό ανάμεσά τους. Στραγγίζουμε τις λωρίδες της πανσέτας από τη μαρινάδα και τις απλώνουμε πάνω στη σχάρα, σε μονή στρώση. Βάζουμε τη σχάρα -με το ταψί από κάτω- στο μεσαίο ράφι του φούρνου και τις ψήνουμε για 20- 25 λεπτά, μέχρι να ξεροψηθούν και να ροδίσουν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr