Από το: Παραδοσιακές συνταγές της Κατίνας
Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και διατήρησης του κρέατος) με εξαιρετικά πλούσια και αρωματική γεύση. Τρώγεται είτε μόνο του είτε ως συστατικό σε άλλα πιάτα, όπως στον καγιανά. Πεντανόστιμος
μεζές για κρασί ή ούζο. «Κόβουμε το κρέας κομμάτια μακρουλά και το αλατίζουμε μαζί με θρούμπη. Το διπλώνουμε ρολό, το βάζουμε σε καλάθι και το αφήνουμε σε σκιερό μέρος για δέκα μέρες περίπου. (Παλιά το αλατίζανε τη Δευτέρα, που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr
Παραδοσιακή Μεσσηνιακή συνταγή, (από τον παλιό καιρό που δεν υπήρχαν ψυγεία και το πάστωμα ήταν ο τρόπος φύλαξης και διατήρησης του κρέατος) με εξαιρετικά πλούσια και αρωματική γεύση. Τρώγεται είτε μόνο του είτε ως συστατικό σε άλλα πιάτα, όπως στον καγιανά. Πεντανόστιμος
μεζές για κρασί ή ούζο. «Κόβουμε το κρέας κομμάτια μακρουλά και το αλατίζουμε μαζί με θρούμπη. Το διπλώνουμε ρολό, το βάζουμε σε καλάθι και το αφήνουμε σε σκιερό μέρος για δέκα μέρες περίπου. (Παλιά το αλατίζανε τη Δευτέρα, που...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntagesapokatina.blogspot.gr