Από το: Chefoulis
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το λάδι,τον χυμό ,το ξύσμα,την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί. Πρέπει να έχουμε μια μαλακή ζύμη για να
μπορούμε να πλάσουμε τα κουλουράκια μας (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι). Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα βουτάμε στο σουσάμι. Τα τοποθετούμε σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου (ανάλογα τον φούρνο μας).Τα αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την επικάλυψη μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το λάδι,τον χυμό ,το ξύσμα,την ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με το σύρμα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι, ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί. Πρέπει να έχουμε μια μαλακή ζύμη για να
μπορούμε να πλάσουμε τα κουλουράκια μας (αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο αλεύρι). Πλάθουμε τα κουλουράκια μας και τα βουτάμε στο σουσάμι. Τα τοποθετούμε σε ταψί που στρώσαμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου (ανάλογα τον φούρνο μας).Τα αφήνουμε να κρυώσουν και ετοιμάζουμε την επικάλυψη μας...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr