Από το: Φάε Βράδυ
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και φτιαχνουμε την ζυμη την αφηνουμε 1 ωρα να φουσκωσει.Βαζουμε αλευρι στα χερια μας και παιρνουμε μικρα κομματακια τα ανοιγουμε σαν πιτακια εαν κολανε βαλτε αλευρι βάζουμε για γεμιαη λιγο μερεντα το κλεινουμε καλα και το φτιαχνουμε
μπαλακι.Τα τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα. Τα αφηνουμε να φουσκωσουν μιση ωρα εγω τα σκεπασα.Τα αλειφουμε με αυγο και γαλα και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 20 περιπου λεπτα. Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι και φτιαχνουμε την ζυμη την αφηνουμε 1 ωρα να φουσκωσει.Βαζουμε αλευρι στα χερια μας και παιρνουμε μικρα κομματακια τα ανοιγουμε σαν πιτακια εαν κολανε βαλτε αλευρι βάζουμε για γεμιαη λιγο μερεντα το κλεινουμε καλα και το φτιαχνουμε
μπαλακι.Τα τοποθετουμε σε ταψι με λαδοκολλα. Τα αφηνουμε να φουσκωσουν μιση ωρα εγω τα σκεπασα.Τα αλειφουμε με αυγο και γαλα και τα ψηνουμε στους 200 βαθμους για 20 περιπου λεπτα. Καλη σας ορεξη φιλες μου και φιλοι!!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://faevradu.blogspot.gr