Από το: Συνταγές της καρδιάς
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το έφτιαξα και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα φτιάξει μέχρι τώρα. Ίσως γιατί όσες συνταγές εύρισκα ήταν όλες τόσο αντιφατικές και ως προς τα υλικά και ως προς τους χρόνους και κάπου είχα μπερδευτεί. Μέχρι που αποφάσισα να
πάρω την γνώμη μιας Ιταλίδας φίλης, που εδώ και χρόνια έχει αγοράσει σπίτι πολύ κοντά στο χωριατοσπιτάκι μου και έκτοτε κάνουμε παρέα. Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες της και νομίζω έφτιαξα το ωραιότερο limoncello από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και εύκολο... πιο εύκολο λικέρ δεν υπάρχει!!!! Και το χρώμα του??? Κατακίτρινο και λαμπερό! Όταν το ξαναφτιάξω (γιατί σίγουρα θα το φτιάξω πολλές φορές ακόμα) ίσως προσθέσω και λουΐζα, όπως κάνει η Μαρία στο γλυκό λεμόνι της, που το άρωμά της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr
Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά το έφτιαξα και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν το είχα φτιάξει μέχρι τώρα. Ίσως γιατί όσες συνταγές εύρισκα ήταν όλες τόσο αντιφατικές και ως προς τα υλικά και ως προς τους χρόνους και κάπου είχα μπερδευτεί. Μέχρι που αποφάσισα να
πάρω την γνώμη μιας Ιταλίδας φίλης, που εδώ και χρόνια έχει αγοράσει σπίτι πολύ κοντά στο χωριατοσπιτάκι μου και έκτοτε κάνουμε παρέα. Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες της και νομίζω έφτιαξα το ωραιότερο limoncello από όσα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Και εύκολο... πιο εύκολο λικέρ δεν υπάρχει!!!! Και το χρώμα του??? Κατακίτρινο και λαμπερό! Όταν το ξαναφτιάξω (γιατί σίγουρα θα το φτιάξω πολλές φορές ακόμα) ίσως προσθέσω και λουΐζα, όπως κάνει η Μαρία στο γλυκό λεμόνι της, που το άρωμά της...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr