Από το: Συνταγές της καρδιάς
Το όνομά του λένε ότι το έχει πάρει από την Bourbon Street, στην Νέα Ορλεάνη. Αν και είναι ένα αμερικάνικο πιάτο, ωστόσο σερβίρεται σε αρκετά κινέζικα τύπου fast food και όχι μόνο εστιατόρια στο εξωτερικό. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές όσον αφορά το μαγείρεμά
του, το σημείο όμως όπου συμφωνούν όλες είναι η μαρινάδα μέσα στην οποία το κοτόπουλο πρέπει να μείνει για αρκετές ώρες, και καλύτερα όλη την νύχτα. Κατόπιν μαγειρεύεται μέσα στην μαρινάδα του, είτε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα. Τα βασικά συστατικά της μαρινάδας είναι ουίσκι, soya sauce, καστανή ζάχαρη, σκόρδο, μπούκοβο, κέτσαπ, λάδι, ξύδι και τζίντζερ. Ο χυμός μήλου άλλοτε προστίθεται και άλλοτε όχι, προσωπικά τον συνιστώ, δίνει έξτρα άρωμα και γεύση στο φαγητό. Η μαρινάδα δίνει μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr
Το όνομά του λένε ότι το έχει πάρει από την Bourbon Street, στην Νέα Ορλεάνη. Αν και είναι ένα αμερικάνικο πιάτο, ωστόσο σερβίρεται σε αρκετά κινέζικα τύπου fast food και όχι μόνο εστιατόρια στο εξωτερικό. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές όσον αφορά το μαγείρεμά
του, το σημείο όμως όπου συμφωνούν όλες είναι η μαρινάδα μέσα στην οποία το κοτόπουλο πρέπει να μείνει για αρκετές ώρες, και καλύτερα όλη την νύχτα. Κατόπιν μαγειρεύεται μέσα στην μαρινάδα του, είτε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα. Τα βασικά συστατικά της μαρινάδας είναι ουίσκι, soya sauce, καστανή ζάχαρη, σκόρδο, μπούκοβο, κέτσαπ, λάδι, ξύδι και τζίντζερ. Ο χυμός μήλου άλλοτε προστίθεται και άλλοτε όχι, προσωπικά τον συνιστώ, δίνει έξτρα άρωμα και γεύση στο φαγητό. Η μαρινάδα δίνει μια...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://syntageskardias.blogspot.gr