Από το: Craft Cook Love
Κόβουμε τα πλευρώτους σε κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε την μία κουταλιά μαργαρίνης. Μόλις αρχίσει και λιώνει ρίχνουμε το ρύζι. Σωτάρουμε ώστε να γυαλίσει από όλες τις πλευρές το ρυζάκι. Στο βραστήρα βράζουμε την διπλάσια από το ρύζι ποσότητα νερού.
Αδειάζουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε να λιώσει και αδειάζουμε στο ρύζι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία και προσθέτουμε αλάτι δοκιμάζοντας και ανάλογα με τα γούστα μας. Ανακατεύουμε καλά κατά όλη την διάρκεια του μαγειρέματος που είναι περίπου 20 λεπτά . Σε ένα δεύτερο τηγάνι, βάζουμε την δεύτερη κουταλιά μαργαρίνη σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.craftcooklove.gr
Κόβουμε τα πλευρώτους σε κομμάτια. Σε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά βάζουμε την μία κουταλιά μαργαρίνης. Μόλις αρχίσει και λιώνει ρίχνουμε το ρύζι. Σωτάρουμε ώστε να γυαλίσει από όλες τις πλευρές το ρυζάκι. Στο βραστήρα βράζουμε την διπλάσια από το ρύζι ποσότητα νερού.
Αδειάζουμε σε ένα μπωλ και προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε να λιώσει και αδειάζουμε στο ρύζι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μεσαία και προσθέτουμε αλάτι δοκιμάζοντας και ανάλογα με τα γούστα μας. Ανακατεύουμε καλά κατά όλη την διάρκεια του μαγειρέματος που είναι περίπου 20 λεπτά . Σε ένα δεύτερο τηγάνι, βάζουμε την δεύτερη κουταλιά μαργαρίνη σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.craftcooklove.gr