Από το: Cook story
Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε σπανάκι, ο ιδανικός συνδυασμός πράσινων λαχανικών και μυρωδικών που δένει τέλεια με τα αρώματα του μπέικον και των τυριών. Ένα απίστευτα νόστιμο φαγητό! Για τη σάλτσα : καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε, και πλένουμε
καλά το σπανάκι, το βάζουμε σ' ένα σουρωτήρι να στεγνώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε σε αντικολητικό τηγάνι μαζί με το λάδι, προσθέτουμε το μπέικον και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτουμε και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε, ωσότου να μαραθεί (δεν το μαγειρεύουμε πολύ γιατί θα λιώσει). Κατεβάζουμε από το μάτι,προσθέτουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr
Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε σπανάκι, ο ιδανικός συνδυασμός πράσινων λαχανικών και μυρωδικών που δένει τέλεια με τα αρώματα του μπέικον και των τυριών. Ένα απίστευτα νόστιμο φαγητό! Για τη σάλτσα : καθαρίζουμε, ψιλοκόβουμε, και πλένουμε
καλά το σπανάκι, το βάζουμε σ' ένα σουρωτήρι να στεγνώσει. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μαραίνουμε σε αντικολητικό τηγάνι μαζί με το λάδι, προσθέτουμε το μπέικον και το σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα, προσθέτουμε και το σπανάκι, αλατοπιπερώνουμε, ωσότου να μαραθεί (δεν το μαγειρεύουμε πολύ γιατί θα λιώσει). Κατεβάζουμε από το μάτι,προσθέτουμε το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cookstory.gr