Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Γρήγορα και εύκολα ακόμη και για αρχάριες… Προειδοποίηση: ανάρτηση μακρινάρι, περάστε άμεσα στη συνταγή οι βιαστικοί/ές! Αρχές Ιουνίου. Σιγά σιγά καλοκαιριάζει κι αυτό στη δική μου κουζίνα σημαίνει γεμιστά συχνά πυκνά… Είναι το αγαπημένο μας φαγητό
οικογενειακώς είτε τα «ορφανά» γεμιστά είτε τα γεμιστά με κιμά. Όπως έγραφα στην ανάρτηση για τα ορφανά, τα θεωρώ εύκολο φαγητό γιατί τις περισσότερες φορές γεμίζω μόνο ντομάτες και πιπεριές που αδειάζουν εύκολα. Υπολογίζω πάνω κάτω 2 ώρες μαζί με το ψήσιμό τους, χρόνος που για τόσο χορταστικό και πλήρες φαγητό δεν θεωρείται πολύς. Με δεδομένο ότι συνήθως…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr
Γρήγορα και εύκολα ακόμη και για αρχάριες… Προειδοποίηση: ανάρτηση μακρινάρι, περάστε άμεσα στη συνταγή οι βιαστικοί/ές! Αρχές Ιουνίου. Σιγά σιγά καλοκαιριάζει κι αυτό στη δική μου κουζίνα σημαίνει γεμιστά συχνά πυκνά… Είναι το αγαπημένο μας φαγητό
οικογενειακώς είτε τα «ορφανά» γεμιστά είτε τα γεμιστά με κιμά. Όπως έγραφα στην ανάρτηση για τα ορφανά, τα θεωρώ εύκολο φαγητό γιατί τις περισσότερες φορές γεμίζω μόνο ντομάτες και πιπεριές που αδειάζουν εύκολα. Υπολογίζω πάνω κάτω 2 ώρες μαζί με το ψήσιμό τους, χρόνος που για τόσο χορταστικό και πλήρες φαγητό δεν θεωρείται πολύς. Με δεδομένο ότι συνήθως…
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.cretangastronomy.gr