Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.
Home » , , , , » Κριτσίνια με καρότο, τζίντζερ και σκόρδο

Κριτσίνια με καρότο, τζίντζερ και σκόρδο

Written By Unknown on Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 10, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε μια λεκάνη βάζουμε το ηλιέλαιο, το κρασί, την πάπρικα, το τζίντζερ και το σκόρδο και ανακατεύουμε. Βάζουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Στο τέλος προσθέτουμε το καρότο και συνεχίζουμε το ζύμωμα να εσωματωθεί το καρότο και αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστεί. Θα

χρειαστούμε δυο ταψιά στα οποία στρώνουμε λαδόκολλα, πλάθουμε τη ζύμη σε κορδόνια, βάζουμε στα ταψιά και τα βάζουμε σε πυρωμένο φούρνο στους 170 αέρα. Στα 15 λεπτά αλλάζουμε θέση στα ταψιά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε μπορεί να μας φανούν λίγο μαλακά αλλά θα σφίξουν μόλις κρυώσουν. Τα αφήνουμε στην πυρά του ταψιού να τραβήξουν και τα μεταφέρουμε στο σκεύος σερβιρίσματος μόλις κρυώσουν. Τα φυλάμε σε μπολ με καπάκι ή σε σακούλα τροφίμων που...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown