Από το: Σπιτικές συνταγές
Από την προηγούμενη βάζουμε τα ρεβύθια με ένα κουταλάκι σόδα στο νερό να μουλιάσουν. Τα βγάζουμε από το νερό και τα σουρώνουμε καλά να μην έχουν υγρασία. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη και βάζουμε στο μπλέντερ τα φύλλα από το
μαϊντανό, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κόλιανδρο να πολτοποιηθούν. Θέλουμε μια κούπα ψωμί ψίχα που πρώτα έχουμε μουλιάσει και στίψει. Το βάζουμε στη λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον δυο ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι, να κάψει. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τηγανίζουμε 3-4 λεπτά περίπου από κάθε μεριά να αποκτήσει ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Από την προηγούμενη βάζουμε τα ρεβύθια με ένα κουταλάκι σόδα στο νερό να μουλιάσουν. Τα βγάζουμε από το νερό και τα σουρώνουμε καλά να μην έχουν υγρασία. Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Τα βάζουμε σε μια λεκάνη και βάζουμε στο μπλέντερ τα φύλλα από το
μαϊντανό, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον κόλιανδρο να πολτοποιηθούν. Θέλουμε μια κούπα ψωμί ψίχα που πρώτα έχουμε μουλιάσει και στίψει. Το βάζουμε στη λεκάνη μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε. Σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον δυο ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Βάζουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι, να κάψει. Πλάθουμε σε μπαλάκια και τηγανίζουμε 3-4 λεπτά περίπου από κάθε μεριά να αποκτήσει ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr