Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Πατατοσαλάτα με μαρούλι και τυρί

Written By Unknown on Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 08, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Sidagi.gr
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει, μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 35 με 40 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία. Τις ελέγχουμε βυθίζοντας ένα λεπτό μαχαίρι - θα πρέπει να τις διαπερνά με ευκολία. Προσέξτε, όμως, να μην παραβράσουν και

«τραβήξουν» νερό. Τις βγάζουμε από το νερό, τις αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς, τόσο που να μπορούμε να τις πιάσουμε, και όσο είναι ακόμα ζεστές, τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ. Τις σπάμε με το πιρούνι, δεν τις πολτοποιούμε και ταυτόχρονα ρίχνουμε το λάδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κάππαρη, το ψιλοκομμένο μαρούλι, τα αγγουράκια τουρσί, μουστάρδα, μαγιονέζα και τελευταία τα κρεμμυδάκια, τον μαϊντανό και το κόλιανδρο. Ανακατεύουμε, αλλά όχι πολύ, για να μην λιώσουν οι...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.sidagi.gr


SHARE

About Unknown