Από το: Ioanna's Blog
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα και το βράζουμε μαζί με το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα και στη συνέχεια την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη και χωριστά τα ασπράδια σε μαρέγκα. Τα προσθέτουμε
στην κρύα κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε 6-8 φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Αφήνουμε τα δύο πρώτα φύλλα να εξέχουν από το ταψί. Ρίχνουμε την κρέμα και γυρίζουμε πάνω της τα εξέχοντα φύλλα. Στρώνουμε πάνω στην κρέμα 6-8 φύλλα βουτυρωμένα επίσης ένα ένα. Αλείφουμε με βούτυρο την επιφάνεια των φύλλων και χαράσσουμε ελαφρά, όπως θα το κόψουμε, προσέχοντας να μη βγει κρέμα. Το ψήνουμε μία ώρα σε 200 βαθμούς Κελσίου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα και το βράζουμε μαζί με το σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα και στη συνέχεια την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε τους κρόκους των αβγών με τη ζάχαρη και χωριστά τα ασπράδια σε μαρέγκα. Τα προσθέτουμε
στην κρύα κρέμα και ανακατεύουμε καλά. Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνουμε 6-8 φύλλα τα οποία βουτυρώνουμε ένα ένα. Αφήνουμε τα δύο πρώτα φύλλα να εξέχουν από το ταψί. Ρίχνουμε την κρέμα και γυρίζουμε πάνω της τα εξέχοντα φύλλα. Στρώνουμε πάνω στην κρέμα 6-8 φύλλα βουτυρωμένα επίσης ένα ένα. Αλείφουμε με βούτυρο την επιφάνεια των φύλλων και χαράσσουμε ελαφρά, όπως θα το κόψουμε, προσέχοντας να μη βγει κρέμα. Το ψήνουμε μία ώρα σε 200 βαθμούς Κελσίου...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://ioannabaltsaki.blogspot.gr