Από το: Green Chef
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγιας για 10 περίπου λεπτά και στύβουμε καλά με τα χέρια μας να φύγουν τα νερά. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σόγια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι, αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί. Βάζουμε αρκετό λάδι σε ένα
τηγάνι και τσιγαρίζουμε τον κιμά σόγιας σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη, μαγειρεύουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας διαρκώς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγιας για 10 περίπου λεπτά και στύβουμε καλά με τα χέρια μας να φύγουν τα νερά. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σόγια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι, αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί. Βάζουμε αρκετό λάδι σε ένα
τηγάνι και τσιγαρίζουμε τον κιμά σόγιας σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη, μαγειρεύουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας διαρκώς...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr