Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Τάκος με κιμά σόγιας

Written By Unknown on Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 20, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Green Chef
Μουλιάζουμε τον κιμά σόγιας για 10 περίπου λεπτά και στύβουμε καλά με τα χέρια μας να φύγουν τα νερά. Σε ένα μπολ βάζουμε τη σόγια, το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μπαχαρικά λίγο ελαιόλαδο και το αλάτι, αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί. Βάζουμε αρκετό λάδι σε ένα
τηγάνι και τσιγαρίζουμε τον κιμά σόγιας σε μέτρια φωτιά. Μόλις πάρει χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες και τη ζάχαρη, μαγειρεύουμε για 20 περίπου λεπτά ή μέχρι να δέσει η σάλτσα ανακατεύοντας διαρκώς...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://greenchef.gr



SHARE

About Unknown