Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Κανελόνια με κιμά.

Written By Unknown on Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 13, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Κρητικά τραπεζώματα
Ενα αγαπημένο φαγητό των απανταχού μακαρονάδων έχουμε σήμερα. Κανελόνια με κιμά λοιπόν. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι για 2-3 λεπτά μετά προσθέτουμε τον κιμά και τον μαϊντανό. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να τσιγαριστεί καλά και ο κιμάς και προσέχοντας να μην μας
σβολιάσει.  Όταν είναι έτοιμος τρίβουμε τις ντομάτες και τις βάζουμε μέσα μαζί με τον ντοματοπελτέ. Αλατίζουμε ρίχνουμε μέσα και τα μπαχαρικά μας (το πιπέρι, τη ρίγανη  και το θυμάρι) και τον αφήνουμε  να σιγοβράζει για 7-8 λεπτά ακόμα. Περιμένουμε να κρυώσει και να είναι χλιαρός, και ρίχνουμε μέσα τον τριμμένο ανθότυρο, ή την φέτα, και τα αυγά χτυπημένα. Ανακατεύουμε, και γεμίζουμε τα κανελόνια. Τα βάζουμε σε πυρέξ ,ή σε ταψί κατά προτίμηση τετράγωνο, (εγώ εδώ χρησιμοποίησα μιας χρήσης). Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμυδι να τσιγαριστούν...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretatrapezomata.blogspot.gr


SHARE

About Unknown