Από το: Σπιτικές συνταγές
Πλένουμε την φάβα αρκετά καλά και την βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει ξαφρίζουμε τη φάβα καλά ,ρίχνουμε το κρεμμύδι, 2 κουταλιές λάδι, αλάτι, πιπέρι και την αφήνουμε να βράζει σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε λίγες φορές να μη μας κολλήσει. Μόλις
δούμε ότι έχει πιεί το νερό της και έχει χυλώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά και στην κατσαρόλα μας, όπως ειναι ζεστή η φάβα την αλέθουμε με το ραβδομπλέντερ να γίνει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Πλένουμε την φάβα αρκετά καλά και την βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό. Μόλις αρχίσει να βράζει ξαφρίζουμε τη φάβα καλά ,ρίχνουμε το κρεμμύδι, 2 κουταλιές λάδι, αλάτι, πιπέρι και την αφήνουμε να βράζει σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε λίγες φορές να μη μας κολλήσει. Μόλις
δούμε ότι έχει πιεί το νερό της και έχει χυλώσει, αποσύρουμε από τη φωτιά και στην κατσαρόλα μας, όπως ειναι ζεστή η φάβα την αλέθουμε με το ραβδομπλέντερ να γίνει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr