Από το: Μαγειρικές διαδρομές
Νόστιμη και αρκετά υγειινή λόγω των λαχανικών κιμαδόπιτα, ό,τι πρέπει και για τα παιδιά μας. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι αρχικά και στη συνέχεια τα καρότα, σέλερυ και μανιτάρια, ρίχνουμε και τη ζάχαρη και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε στην
κατσαρόλα τον κιμά, τον σπάμε με την βοήθεια μίας κουτάλας και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Ρίχνουμε τον πελτέ και σοτάρουμε.Τέλος προσθέτουμε τον κύβο και την μπίρα. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει, μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και να εξατμιστούν όλα τα υγρά της, για 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε απο την φωτιά, και ρίχνουμε δεντρολίβανο και θυμάρι για γεύση και άρωμα. Προσθέτουμε ακόμα το τριμμένο κασέρι και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr
Νόστιμη και αρκετά υγειινή λόγω των λαχανικών κιμαδόπιτα, ό,τι πρέπει και για τα παιδιά μας. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το κρεμμύδι αρχικά και στη συνέχεια τα καρότα, σέλερυ και μανιτάρια, ρίχνουμε και τη ζάχαρη και σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε στην
κατσαρόλα τον κιμά, τον σπάμε με την βοήθεια μίας κουτάλας και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Ρίχνουμε τον πελτέ και σοτάρουμε.Τέλος προσθέτουμε τον κύβο και την μπίρα. Αφήνουμε το μείγμα να βράσει, μέχρι να δέσει η σάλτσα μας και να εξατμιστούν όλα τα υγρά της, για 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε απο την φωτιά, και ρίχνουμε δεντρολίβανο και θυμάρι για γεύση και άρωμα. Προσθέτουμε ακόμα το τριμμένο κασέρι και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.mageirikesdiadromes.gr