Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ορισμένες συμβουλές για χωριάτικο λουκάνικο στο φούρνο... Ποτέ δεν το βάζουμε στο γκριλ. Γίνεται γρήγορα και ξεραίνεται. Μ' ένα καλαμάκι για σουβλάκι, τρυπάμε το λουκάνικο ανά 3 εκ.περίπου. Όταν το τρυπάμε, φροντίζουμε το καλαμάκι να τρυπήσει το λουκάνικο και από την
κάτω πλευρά. Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα πολύ καλά, φροντίζοντας ώστε να μη χυθούν τα υγρά που θα βγάλει εκτός λαδόκολλας. Ψήνουμε στο φούρνο πάνω - κάτω στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου. Κάντε το και θα με θυμηθείτε...Πολύ μαλακό! Ισχύουν τα προηγούμενα και :
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ορισμένες συμβουλές για χωριάτικο λουκάνικο στο φούρνο... Ποτέ δεν το βάζουμε στο γκριλ. Γίνεται γρήγορα και ξεραίνεται. Μ' ένα καλαμάκι για σουβλάκι, τρυπάμε το λουκάνικο ανά 3 εκ.περίπου. Όταν το τρυπάμε, φροντίζουμε το καλαμάκι να τρυπήσει το λουκάνικο και από την
κάτω πλευρά. Το τυλίγουμε σε λαδόκολλα πολύ καλά, φροντίζοντας ώστε να μη χυθούν τα υγρά που θα βγάλει εκτός λαδόκολλας. Ψήνουμε στο φούρνο πάνω - κάτω στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου. Κάντε το και θα με θυμηθείτε...Πολύ μαλακό! Ισχύουν τα προηγούμενα και :
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com