Από το: Kitchen stori.es
Τηγανόψωμα της θαλπωρής, αφράτα τυρένια ψωμάκια, ζεστές τυρόπιτες του τηγανιού, όλα αυτά που παραπέμπουν στις μυρουδιές και τις νοστιμιές μιας άλλης εποχής από τη γρήγορη κουζίνα της γιαγιάς. Σε εποχές όπου τα λιγοστά προϊόντα των σπιτιών έπρεπε να
χορτάσουν πεινασμένα στομάχια μικρών και μεγάλων μα ιδίως μικρών και οι γιαγιάδες σκάρωναν στο πι και φι αυτά τα αφράτα τηγανόψωμα για το πρωινό, για το κολατσιό και τελικά για όλες τις ώρες. Πασπαλισμένα με μέλι και τριμμένο καρύδι γίνονται γλύκισμα περιωπής! Τα υλικά ελάχιστα και η διαδικασία αναλυτική. Δικά σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es
Τηγανόψωμα της θαλπωρής, αφράτα τυρένια ψωμάκια, ζεστές τυρόπιτες του τηγανιού, όλα αυτά που παραπέμπουν στις μυρουδιές και τις νοστιμιές μιας άλλης εποχής από τη γρήγορη κουζίνα της γιαγιάς. Σε εποχές όπου τα λιγοστά προϊόντα των σπιτιών έπρεπε να
χορτάσουν πεινασμένα στομάχια μικρών και μεγάλων μα ιδίως μικρών και οι γιαγιάδες σκάρωναν στο πι και φι αυτά τα αφράτα τηγανόψωμα για το πρωινό, για το κολατσιό και τελικά για όλες τις ώρες. Πασπαλισμένα με μέλι και τριμμένο καρύδι γίνονται γλύκισμα περιωπής! Τα υλικά ελάχιστα και η διαδικασία αναλυτική. Δικά σας!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.kitchenstori.es