Από το: Μάχη στην κουζίνα
Το φιστίκι Αιγίνης το υπεραγαπώ για το χρώμα του, τη γεύση του και την ανεκτίμητη θρεπτική του αξία!! Γι’ αυτό ήθελα να κάνω ένα μπισκότο με αυτό το φανταστικό χρώμα να σκάει μέσα του!! Βάζοντας και λίγη σοκολάτα (την άλλη μεγάλη μας αγάπη) έχουμε ένα τέλειο
αποτέλεσμα!! Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί! Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε για 5 λεπτά να λιώσει η ζάχαρη. Συνεχίζουμε με τα δύο αυγά για 1-2 λεπτά, να έχουμε μία κρέμα και το ξύσμα πορτοκαλιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr
Το φιστίκι Αιγίνης το υπεραγαπώ για το χρώμα του, τη γεύση του και την ανεκτίμητη θρεπτική του αξία!! Γι’ αυτό ήθελα να κάνω ένα μπισκότο με αυτό το φανταστικό χρώμα να σκάει μέσα του!! Βάζοντας και λίγη σοκολάτα (την άλλη μεγάλη μας αγάπη) έχουμε ένα τέλειο
αποτέλεσμα!! Ελάτε να το απολαύσουμε μαζί! Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάμε για 5 λεπτά να λιώσει η ζάχαρη. Συνεχίζουμε με τα δύο αυγά για 1-2 λεπτά, να έχουμε μία κρέμα και το ξύσμα πορτοκαλιού...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://maxistinkouzina.blogspot.gr