Από το: Οι συνταγές της Λόπης
Η συνταγή αυτή είναι της Κύπριας φίλης μου Δήμητρας Γκ. Από το προηγούμενο βράδυ προτιμώ να φτιάξω τη γέμιση για να δέσουν όλα τα υλικά μαζί. Παίρνω λοιπόν τη μαγιά, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το νερό, τα βάζω σε ένα μικρό μπόλ και φτιάχνω ένα κουρκούτι. Το αφήνω να
φουσκώσει και το ενώνω με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. Προσέχω να προσθέτω ένα-ένα τα αυγά μου ώστε αν χρειαστεί να μην τα προσθέσω όλα. Η γέμιση θα πρέπει να είναι σφιχτή. Το πρωί της επόμενης μέρας φτιάχνω τη ζύμη μου και ανοίγω φύλλο, όχι πολύ λεπτό αλλά ούτε και χοντρό. Κόβω τετράγωνα κομμάτια και στο κέντρο τοποθετώ μία γεμάτη κουταλιά γέμιση. Κατόπιν διπλώνω κάθε πλευρά ώστε να δημιουργηθεί ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr
Η συνταγή αυτή είναι της Κύπριας φίλης μου Δήμητρας Γκ. Από το προηγούμενο βράδυ προτιμώ να φτιάξω τη γέμιση για να δέσουν όλα τα υλικά μαζί. Παίρνω λοιπόν τη μαγιά, το αλεύρι, τη ζάχαρη και το νερό, τα βάζω σε ένα μικρό μπόλ και φτιάχνω ένα κουρκούτι. Το αφήνω να
φουσκώσει και το ενώνω με τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης. Προσέχω να προσθέτω ένα-ένα τα αυγά μου ώστε αν χρειαστεί να μην τα προσθέσω όλα. Η γέμιση θα πρέπει να είναι σφιχτή. Το πρωί της επόμενης μέρας φτιάχνω τη ζύμη μου και ανοίγω φύλλο, όχι πολύ λεπτό αλλά ούτε και χοντρό. Κόβω τετράγωνα κομμάτια και στο κέντρο τοποθετώ μία γεμάτη κουταλιά γέμιση. Κατόπιν διπλώνω κάθε πλευρά ώστε να δημιουργηθεί ένα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://lopis-place.blogspot.gr