Από το: Chefoulis
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια & τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι. Σε άλλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία , βάζουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει χρυσό χρώμα (προσοχή να μην σβολιάσει, θέλει γρήγορες κινήσεις στο ανακάτεμα πάντα
σε χαμηλή φωτιά). Μετά βάζουμε το γάλα , το νερό & τον κύβο κρεατικών. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια με τα κρεμμύδια. Μόλις πάρει μία βράση βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσει λίγο ώστε να δέσουν τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια & τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε στο τηγάνι. Σε άλλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία , βάζουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αποκτήσει χρυσό χρώμα (προσοχή να μην σβολιάσει, θέλει γρήγορες κινήσεις στο ανακάτεμα πάντα
σε χαμηλή φωτιά). Μετά βάζουμε το γάλα , το νερό & τον κύβο κρεατικών. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια με τα κρεμμύδια. Μόλις πάρει μία βράση βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να βράσει λίγο ώστε να δέσουν τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr