Από το: Chefoulis
Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε στα δύο και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό ίσα να μαλακώσει. Το πολτοποιούμε με το πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο, ενώ σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν ωραίο πηκτό χυλό. Ζεσταίνουμε το
ηλιέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι και με ένα κουτάλι βάζουμε κουταλιά -κουταλιά από το μείγμα, μέχρι 4-5 κουταλιές ώστε να αποκτήσουν σχήμα στρογγυλό οι τηγανίτες μας. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τις τοποθετούμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε στα δύο και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό ίσα να μαλακώσει. Το πολτοποιούμε με το πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο, ενώ σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν ωραίο πηκτό χυλό. Ζεσταίνουμε το
ηλιέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι και με ένα κουτάλι βάζουμε κουταλιά -κουταλιά από το μείγμα, μέχρι 4-5 κουταλιές ώστε να αποκτήσουν σχήμα στρογγυλό οι τηγανίτες μας. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τις τοποθετούμε σε...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr