Από το: Σούπερ Συνταγές
Τα συνηθισμένα σουβλάκια είναι από χοιρινό κρέας. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε και εξίσου γευστικά αρνίσια σουβλάκια, αρκεί να προσέξουμε το κομμάτι του αρνιού να δίνει μαλακό κρέας μετά το ψήσιμο. Καταρχήν, πλένουμε το αρνίσιο κρέας καλά, το στραγγίζουμε και,
αν δεν το έχει κάνει ο κρεοπώλης μας, το κόβουμε σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια. Μετά το βάζουμε σε μια απλάδα, όπου ραντίζουμε με αλάτι και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι, ανακατεύουμε το τζίντζερ, το κρασί, το ξύδι, και το πιπέρι για να φτιάξουμε τη μαρινάδα. Περιχύνουμε με αυτήν τα αρνίσια κομματάκια και μετά τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να απορροφήσουν τα υγρά της μαρινάδας. Στη συνέχεια, περνάμε τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr
Τα συνηθισμένα σουβλάκια είναι από χοιρινό κρέας. Μπορούμε όμως να φτιάξουμε και εξίσου γευστικά αρνίσια σουβλάκια, αρκεί να προσέξουμε το κομμάτι του αρνιού να δίνει μαλακό κρέας μετά το ψήσιμο. Καταρχήν, πλένουμε το αρνίσιο κρέας καλά, το στραγγίζουμε και,
αν δεν το έχει κάνει ο κρεοπώλης μας, το κόβουμε σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια. Μετά το βάζουμε σε μια απλάδα, όπου ραντίζουμε με αλάτι και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σε ένα βαζάκι, ανακατεύουμε το τζίντζερ, το κρασί, το ξύδι, και το πιπέρι για να φτιάξουμε τη μαρινάδα. Περιχύνουμε με αυτήν τα αρνίσια κομματάκια και μετά τα αφήνουμε σκεπασμένα στο ψυγείο για 2-3 ώρες για να απορροφήσουν τα υγρά της μαρινάδας. Στη συνέχεια, περνάμε τα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.supersyntages.gr