Enjoy cooking
Browse through over
50,000 tasty recipes.

Βοδινόσουπα

Written By Unknown on Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 | Οκτωβρίου 02, 2016

Μοναδικές «Συνταγές φαγητών» και γλυκών, επιλεγμένες από τις κορυφαίες διαδικτυακές κουζίνες.
Από το: Σπιτικές συνταγές
Πλένουμε το κρέας και το βάζουμε στη χύτρα με νερό να σκεπάσει και ένα κουταλάκι αλάτι σε δυνατή φωτιά να βράσει. Όταν αρχίσει να βράζει το ξαφρίζουμε και κλείνουμε τη χύτρα για 15 λεπτά χαμηλώνοντας τη φωτιά. Περιμένουμε τη βαλβίδα να κατέβει

κατεβάζοντας από το μάτι, ανοίγουμε τη χύτρα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός το κριθαράκι και μόλις βράσει κλείνουμε πάλι για άλλα 10 λεπτά. Βγάζουμε πάλι από το μάτι και προσθέτουμε το κριθαράκι και ψήνουμε ξεσκέπαστη η χύτρα για άλλα 15 λεπτά. Σερβίρουμε με λεμόνι και παξιμάδι...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr


SHARE

About Unknown