Από το: Σπιτικές συνταγές
Σε μια μεγάλη λεκάνη, ρίχνουμε τη νωπη μαγιά με το χλιαρό νερό να διαλυθεί, προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 300 γρ. αλεύρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 45 λεπτά. Στο μεσοδιάστημα, σε ένα κατσαρολάκι σε
σιγανη φωτιά, βάζουμε τα 200 γρ. βούτυρο, το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, το αλάτι, τις βανίλιες και το ξύσμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Σε ένα μπωλ, βάζουμε 8 αυγά και λίγο ανθόνερο και τα χτυπάμε. Τα βάζουμε στο κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε το μίγμα στη λεκάνη με το μίγμα με τη μαγιά και σιγά σιγά το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr
Σε μια μεγάλη λεκάνη, ρίχνουμε τη νωπη μαγιά με το χλιαρό νερό να διαλυθεί, προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 300 γρ. αλεύρι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για 45 λεπτά. Στο μεσοδιάστημα, σε ένα κατσαρολάκι σε
σιγανη φωτιά, βάζουμε τα 200 γρ. βούτυρο, το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, το αλάτι, τις βανίλιες και το ξύσμα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει. Σε ένα μπωλ, βάζουμε 8 αυγά και λίγο ανθόνερο και τα χτυπάμε. Τα βάζουμε στο κατσαρολάκι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί να ενσωματωθούν. Ρίχνουμε το μίγμα στη λεκάνη με το μίγμα με τη μαγιά και σιγά σιγά το...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://cretacuisine.blogspot.gr