Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδινό. Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου της ζήταγε να του τον φτιάξει και για πρωινό. Όταν το τζάκι ήταν αναμμένο, «καψάλιζε» εκεί το ψωμί, ρίχνοντάς του λίγο ελαιόλαδο. Μπορούμε
να σερβίρουμε τον τραχανά μας σκέτο με λίγο πιπέρι, ή με το τηγανισμένο ψωμί, αφού τον ανακατέψουμε. Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια, βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε τη μία κουταλιά της σούπας βούτυρο ή φυτίνη και το τηγανίζουμε ανακατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η γιαγιά μου τον έλεγε τριφτάδες, και συνήθως μας τον έφτιαχνε για βραδινό. Πολλές φορές όμως το χειμώνα, ο παππούς μου της ζήταγε να του τον φτιάξει και για πρωινό. Όταν το τζάκι ήταν αναμμένο, «καψάλιζε» εκεί το ψωμί, ρίχνοντάς του λίγο ελαιόλαδο. Μπορούμε
να σερβίρουμε τον τραχανά μας σκέτο με λίγο πιπέρι, ή με το τηγανισμένο ψωμί, αφού τον ανακατέψουμε. Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια, βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε τη μία κουταλιά της σούπας βούτυρο ή φυτίνη και το τηγανίζουμε ανακατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.